وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

تظاهرات علیه نتانیاهو در آلمان

خشم و اعتراض از کابینه رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو را تا آلمان هم دنبال خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۷ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 14
کد خبر: ۱۷۶۷۶۱

به گزارش راهبرد معاصر رسانه‌های عربی خبر دادند، در حالی که مخالفان و معترضین به نتانیاهو خود را فردا برای تظاهرات اعتراض آمیز در حین ورودش به آلمان آماده می‌کنند، مسئولین آلمانی هم اعلام کردند، از فردا تا جمعه تمامی راه‌های منتهی به نقاطی که نتانیاهو در پایتخت آلمان در آن حضور پیدا می‌کند را مسدود خواهند کرد.

پلیس آلمان اعلام کرد منطقه اطراف هتل والدروف، اطراف دفتر صدر اعظم و کاخ ریاست جمهوری آلمان را تحت تدابر شدید امنیتی قرار خواهد داد.

این اقدامات د رحالی انجام می‌شود که اعلام شده است نتانیاهو در این سفر با اولاف شولتس صدر اعظم و فرانک والتر اشتانمایر رئیس جمهور آلمان ملاقات و گفتگو خواهد کرد.

همزمان با ورود نتانیاهو سکوی شماره 17 پاسداشت هلوکاست در ایستگاه قطار وانزه که نتانیاهو قصد دیدار از آن را دارد نیز در محاصره نیروهای امنیتی قرار می‌گیرد.

در این بین اعلام شد، تظاهرات اعتراض آمیز علیه حضور نتانیاهو در برلین همزمان با سفراو به این شهر آغاز خواهد شد، اما هنوز مشخص نیست، مسئولین امنیتی اجازه انجام آنرا در مناطق نزدیک به محل حضور نتانیاهو خواهند داد یا خیر؟

این تظاهرات همزمان با موج گسترده اعتراضات در مناطق مختلف فلسطین اشغالی و هشدار چند باره مسئولین رژیم صهیونیستی از جمله رئیس آن نسبت به خطری که بقای این رژیم را تهدید می‌کند، انجام می‌شود.

در همین راستا بیش از یک هزار نویسنده و استاد دانشگاه در رژیم صهیونیستی با امضای طوماری خطاب به رهبران آلمان و انگلیس خواستار عدم میزبانی این دو کشور از بنیامین نتانیاهو و لغو سفر وی به کشورهایشان شدند.

رادیو و تلویزیون سراسری رژیم صهیونیستی (کان) در خبری اعلام کرد، این یک هزار نویسنده و استاد دانشگاه اسرائیلی با امضای طوماری که تسلیم سفرای این دو کشور در سرزمین‌های اشغالی شد، از مسئولین این دو کشور خواستند اجازه ورود به نتانیاهو داده نشود.

نتانیاهو قرار است فردا چارشنبه عازم برلین شود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار